ساخت سایت حرفه ای

ساخت سایت حرفه ای به طراحی صفحاتی گفته می شود که در وب نمایش داده می شود. طراحی و ساخت سایت در گذشته بیشتر بر روی مرورگر های دسکتاپ فعال بوده اما در حال حاضر صفحات طراحی شده به صورت رسپانسیو به روی لبتاپ، تبلت و موبایل تنظیم و طراحی می شوند.

در این متن میخواهیم شما را برای ساخت سایت حرفه ای برای کسب و کاری خاص، راهنمایی کنیم. ما در این متن به بررسی اینکه چگونه سایت بسازیم و اینکه چگونه سایت جذابی داشته باشیم می پردازیم.

نکات ساخت سایت حرفه ای

یک طراح سایت حرفه ای توجه خود را بروی ظاهر، چیدمان و محتوا سایت می گذارد تا سایتی جذاب برای مخاطب طراحی کند. به عنوان مثال توجه به ترکیب رنگی استفاده شده در سایت، فونت های به کار رفته، تصاویر استفاده شده، ساختار و دسته بندی های سایت از نکات بسیاری کلیدی در ساخت سایت حرفه ای می باشد.

اکثر اوقات صفحات وبسایت با تمرکز بر سادگی طراحی شده اند به گونه ای که هیچ اطلاعات و عملکرد اضافی که ممکن است حواس مخاطب را پرت کند یا مخاطب را گیج کند در آن استفاده نمی شود. هدف اصلی هر سایتی جذب اعتماد مخاطبان آن سایت می باشد و حذف هرچیزی که برای مخاطب غیر ضروری است شما را به هدفتان نزدیک تر می کند.

علاوه بر نکات گفته شده در بالا موارد دیگری هم وجود دارد از جمله آنها می توان به طراحی رابط کاربری (طراحی ui) و طراحی تجربه کاربری (ux) اشاره کرد که جنبه های مختلفی را در ساخت سایت حرفه ای پوشش می دهد.طراحی سایت تا حدودی با مهندسی اینترنت در حوزه گسترده تر توسعه وب همپوشانی دارد و از طراحان سایت انتظار می رود که از تمامی قابلیت ها برای استفاده آگاهی کامل داشته باشند و از نظر اطلاعات با دستور العمل های دسترسی سایت ها، به روز باشند.

اگر بخواهیم نکات ساخت سایت حرفه ای را به طور خلاصه برای شما بیان کنیم می توان به موارد زیر اشاره کرد:

این ها تنها بخشی از نکات ساخت وب سایت جذاب می باشد با ما تا انتها همراه باشید تا ساخت وب سایت شخصی را برایتان به راحتی ممکن کنیم.

ساخت سایت حرفه ای

مراحل ساخت سایت حرفه ای

انتخاب یک اسم برای ساخت سایت حرفه ای (دامنه سایت):

اسم سایت یا دامنه سایت از اصلی ترین قسمت های داشتن یک سایت است زیرا این اسم نشان دهنده نوع کار شما می باشد پس باید حتما در انتخاب اسم دامنه سایت خود دقت داشته باشیدد و در صورت امکان اسمی معنی دار و کوتاه انتخاب کنید تا هم به خاطر سپردن آن توسط کاربر ساده تر باشد و هم از نظر بهینه سازی و سئو بتواند رتبه بالا تری در گوگل بدست بیاورد.

پسوند‌های متفاوتی برای دامنه موجود است. مناسب ترین نوع آن‌ها پسوند‌های دامنه محلی هستند که برای هر کشور مختص به خودش است. برای مثال .ir دامنه‌ی کشور ایران و یا .fr دامنه‌ی کشور فرانسه است. همینطور دامنه‌های کلی تری نیز هستند که طرفداران زیادی دارند ولی مقداری گرانتر هستند. این دامنه‌ها که احتمالا زیاد آن ها را دیده باشید، پسوند‌هایی مثل .com و .org و غیره دارند.

خرید هاست برای ساخت سایت:

هاست یا host به انگلیسی معنی میزبان را دارد. در اصطلاح طراحی وب سایت، به مکان و فضایی گفته می شود که محتوای سایت ما را میزبانی می‌کند. در اصل می توان گفت اطلاعات سایت ما در این قسمت ذخیره می‌شود.

اگر می خواهید هاست بخرید، با جستوجو ساده در گوگل به منبع های مناسبی برای خرید هاست خواهید رسید. به عنوان مثال یکی از این منابع میزبان فا می باشد که میتوانید هاست خود را از آنجا خریداری کنید. توجه داشته باشید که این هاست حتما از نسخه 7.3 یا بالاتر PHP و نسخه 5.6 یا بالاتر MySQL و همینطور HTTPS پشتیبانی کند.

اتصال دامنه به هاست:

پس از آنکه هاست و دامنه خود را خریداری کردید، نوبت آن است که آن‌ها را به هم وصل کنید. برای اینکار مقدار dns توسط هاست به شما داده می‌شود که با ست کردن آن‌ها در تنظیمات دامنه، این دو به هم لینک می‌شوند و با زدن آدرس دامنه در مرورگر، کاربر به سایت منتقل می‌شود.

ساخت سایت حرفه ای و طراحی سایت

نصب سیستم مدیریت محتوا (CMS) برای ساخت سایت حرفه ای:

سیستم مدیریت محتوا (Content Management System) که به اختصار CMS نامیده می شود، سیستمی می باشد که جهت مدیریت ساده محتوای وب سایت استفاده می شود.

بطور کلی CMS از دو عنصر تشکیل شده است:

برنامه کاربردی مدیریت محتوا (Control management applicant)

برنامه کاربردی تحویل محتوا (Control delivery applicant)

عنصر CMA امکان ایجاد محتوا، اعمال تغییرات و حذف بخش خاصی از محتوای وب سایت، را بدون نیاز به تخصص خاص و امکانات فنی در زمینه وب، برای طراحی وب سایت فراهم می آورد. در نتیجه میتوان گفت با استفاده از سیستم مدیریت محتوا برای ایحاد وب سایت ساده نیاز به آشنا به زبان های برنامه نویسی نبوده و حتی نیاز به آشنایی با زبان HTML نیز نمی باشد.

عنصر CDA، این اطلاعات را کامپایل نموده و از آن ها جهت آپدیت وب سایت استفاده می نماید.

نحوه عملکرد سیستم مدیریت محتوا را می توان به بخش های زیر تفکیک نمود:

۱) ایجاد محتوای وب سایت

۲) مدیریت محتوای سایت

۳) انتشار مطالب

۴) نمایش مطالب در سایت

مدیریت محتوا برای ساخت سایت حرفه ای به طور کلی این دیدگاه شامل ایجاد، تغییر، انتشار، آرشیو نمودن، توزیع و به اشتراک گذاری اطلاعات و دیتاها می باشد. به عنوان مثال مدیریت موارد زیر توسط سیستم مدیریت محتوا امکان پذیر است:

طراحی سایت حرفه ای

بهینه‌سازی موتور‌های جستجو:

پس از ساخت سایت حرفه ای خود، نوبت این است که در نتایج جستجوی گوگل هم بالا بیایید. به این کار SEO یا بهینه‌سازی موتور‌های جستجو می‌گویند. این کار روش های زیادی دارد. برای مثال به هیچ عنوان نباید مطالبتان را از سایت‌های دیگر کپی کنید. از کلمات کلیدی مناسب در مقاله خود استفاده کنید. و اینکه سعی کنید اصول نگارشی را رعایت کنید و برای هر یک از بخش‌های یک مقاله عنوان تعیین کنید.

این ها مراحلی است که شما برای ساخت سایت حرفه ای باید آنها را انجام دهید ولی باید گفت که یوز وب به کمک شما آمده است تا در سریع ترین زمان بتوانید با استفاده از سایت ساز یوز وب سایت حرفه ای خود را طراحی کنید.

یوز وب تمامی این مراحل را فقط در عرض چند دقیقه برای شما مهیا میکند و آموزش طراحی سایت را به طور رایگان در اختیار شما قرار می دهد. طراحی سایت حرفه ای خود را به ما بسپارید.

از اینکه تا انتها مقاله ساخت سایت حرفه ای برای کسب و کاری خاص با ما همراه بودید سپاس گزاریم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *